Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

4 Şubat 2011 Cuma

Yeni Bebek: Minka Kelly



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgShlDrLizG3O-x5a2OEY4zgRTMl-vN28V2kXsUd_Fn5m3EvlsIaSY5QVCnswbDb-Y_6j1O16rycdbkpF2ZXKhazotgttiIIVq9o_i1hEJPkmL3Y4K3uWNGQTHmdROQYIDVLcna_1oXiGg/s1600/DOLL.bmp 
http://aimg.mynet.com/M/Minka-Kelly-Pictures/minka-kelly-picture-4.jpg



Minka Dumont Kelly (d. 24 Haziran 1980), Amerikalı oyuncu. Kelly Los Angeles, Kaliforniya'da dünyaya geldi.Aerosmith eski gitaristi Rick Dufay'ın tek çocuğudur.Kelly, bir keresinde çocukluğunun "epey sıkıntılı" geçtiğini ve annesi ile kendisini terk ettiği için Dufay'a kırgın olduğunu söylemiştir. Ancak, on yedi yaşına geldiğinde barışmak için Dufay'ı New Mexico'ya çağırmıştır. Kelly, İrlandalı ve Fransız kökenlidir.
Liseden mezun olduktan sonra Los Angeles'a dönen ve cerrahi teknikerlik eğitimine devam eden Kelly, bu arada hobi olarak oyunculuğa başladı. İlk oyunculuk eğitiminden sonra bu işe "bağlanır" ve oyunculuk kariyerinin peşinden gider. State's Evidence gibi çeşitli filmler ve What I Like About You gibi dizilerde küçük roller oynadı.
Friday Night Lights dizisine Lyla Garrity karakteriyle katıldı. Rolüne hazırlanırken Pflugerville Lisesi'nin amigo takımıyla birlikte çalıştı.Kelly, Friday Night Lights'taki oyunculuğuyla övgüler aldı.
Jamie Foxx ile birlikte The Kingdom filminde birlikte kamera karşısına geçti. Filmi Friday Night Lights'ın yaratıcısı ve yönetmeni Peter Berg yönetti. Kelly 2009'da CW'nin Body Politic dizisinde başrol oynadı.
Stand Up 2 Cancer'ın meme kanserine karşı kampanyasında Sergio Alvarez, Jaime King, Emily Deschanel ve Katharine McPhee ile birlikte FunnyorDie.com'un bir videosunda rol aldı.
Minka Kelly CBS'in komedi dizisi True Love'da Kate rolü için seçildi, ancak rolü daha sonra Sarah Chalke aldı. Kelly, dizide sinema oyuncusu Richard Ney'in torununu canlandıracak.

xoxo
LoveMenndi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder